Послушайте съветите на Звездите за 4 декември

1 от 12 Зодии

Овен


Първата половина на днешния ден за вас ще бъде по-скоро успешна. Благодарение на желязната си дисциплина и умението си да следвате устремено целите си, ще постигате намеренията си и няма да позволявате на трудностите да ви спъват. Привечер обаче ви очакват неприятности. Търкания с хора от семейството ви ще ви накарат да си легнете с горчиви чувства.

Заради ретроградния Меркурий през днешния ден отново трябва да сме с повишено внимание и да не се поддаваме на емоционалните състояния, които ни обхващат.

Днес ще сме изключително чувствителни и раними, така че не се изненадвайте, ако вашите реакции или тези на околните, са по-драматични и експресивни от обикновено.

При някои зодии обаче е възможно да се наблюдава и обратното явления – настроението им да е меланхолично, отнесено и тъжно.

Добре е при това положение същите да не прекарват много време с усамотение, тъй като има опасност самосъжалението да ги тласне към депресия.

Препоръчва се да потърсят разведряваща компания или да повишат вибрациите си с релаксираща музика или филм.

Днес също така е желателно да не се вземат важни решения и да не се борави с опасна техника, тъй като все още е висок рискът от погрешни действия.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати