Какво те очаква според хороскопа днес - 3 декември

1 от 12 Зодии

Овен


През първата половина на деня ще имат някои поводи за разочарования, но за щастие те няма да са големи. Така че, когато вечерта се озовете в приятна компания, бързо ще забравите за перипетиите, които сте имали по-рано. За доброто ви настроение ще допринесе и щастлива новина, която човек, когото много уважавате, ще ви съобщи.

Важна фаза от днешния неделен ден е предстоящото Пълнолуние в Близнаци, което ще настъпи малко преди 18.00 часа. Процесът ще стане причина някои тайни да излязат наяве и като цяло да ви се изяснят събития, които доскоро са били обвити за вас в мистерия.

Друг момент, който трябва да имате предвид, е заформянето на квадратура между Слънцето и Нептун. Това ще вдъхне неувереност на много от зодиакалните знаци, ще ги въведе в заблуди и ще ги направи по-уязвими в общуването. Възможно е коментари, към които доскоро са били равнодушни, сега да им се струват огорчаващи.

Не можем да не отбележим и ретроградния Меркурий, който ще се наблюдава от днес до 23 декември. В този период Звездите си съветват да не стартирате нови начинания и особено такива, които ви изглеждат рисковани.

Внимавайте на кого се доверявате и бъдете отговорни към проекти, боравене с техника, пътувания. Обмисляйте внимателно всеки свой ход и разчитайте повече на себе си и по-малко на околните, когато трябва да се свърши някаква прецизна работа.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати