Sanovnik.bg»Статии»Астрология»Хороскопи»Вижте какво ви очаква през месец декември според хороскопа

Вижте какво ви очаква през месец декември според хороскопа

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k731
2 от 12 Зодии

Телец – Обърнете внимание на финансите си


Сега е моментът да обърнете внимание на финансите си и да помислите дали договорите, които сте сключили по-рано, наистина са изгодни. Избягвайте да преподписвате каквото и да е било в началото на месеца, но се постарайте да анализите трезво материалното си положение и да помислите как може да се подобри. Дните до края на декември ще ви предразполагат към екипна работа, така че ако срещате някакви затруднения, не се колебайте да търсите помощ. Бъдете по-честни с половинката си относно съмненията, които имате, и го помолете за съдействие. Не се страхувайте да говорите открито за страховете си, защото само така ще се справите с тях.

Месец декември ще ни разтърси от събития както от ежедневно, така и от глобално значение. През следващите дни няколко планети правят транзит и е добре да се подготвим за значителни промени.

Месецът ще започне с ретрограден Меркурий в Стрелец. Планетата, покровителстваща комуникациите и кратките пътувания, ще се движи на обратен ход от 3 до 23 декември, с което ще създава забавяния и бариери в общуването.

На 1 декември Венера преминава в Стрелец, което ще улесни свързването с философските ни идеи. По-лесно ще виждаме събитията от далечна перспектива и ще разбираме скрития смисъл на случващото се.

Най-мащабният транзит, който ни очаква през декември, обаче е преминаването на Сатурн в Козирог. Планетата на дълга, кармата и отговорността ще ни призовава да сме по-организирани и търпеливи.

През този месец се подгответе за забавяния от различен характер и не се ядосвайте, ако плановете ви не вървят с темпото, с което сте очаквали. Постарайте се да запазите старата си методика на работа и ако нещо зацикли, използвайте възможността, за да прегледате в детайли работата си и да отстраните пропуските навреме. Предизвикателствата и пречките, с които ще се сблъсквате през следващите дни целят единствено да изчистите грешките в проектите си. Така че се възползвайте, вместо да губите хладнокръвието си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати