Предсказанията на Звездите за 1 декември

1 от 12 Зодии

Овен


Днес Овните нека се ангажират основно с въпроси, засягащи дома и семейния им бюджет. Ако жилището им има нужда от нови мебели, днес е подходящ момент да прегледате различните оферти и да подберете най-добрата за вас. Помислете и как да съберете заемите, които сте давали на свои близки, защото скоро ще имате нужда от тях.

Негативната обстановка, която се наблюдаваше през вчерашния ден, ще е актуална и днес. Очаквайте обрати, противоречиво поведение на околните, както и на самите вас. Днес трудно ще владеем емоциите си и ще реагираме прекалено експресивно дори и на най-малките дреболии, с които се сблъскаме.

През днешния ден Звездите не ви съветват да отдавате голямо значение на негативните събития. Приканват ви и да не вземате важни решения, защото емоциите, които денят ще ви поднесе, ще са прекалено много и ще попречат на трезвата ви мисъл.

Ако обстоятелствата ви позволяват, отложете всички важни ходове за периода след 23-ти декември, тъй като тогава ще сте по-спокойни и уверени. Съответно ще ви е много по-лесно да вземате успешни решения.

Днес избягвайте да правите планове и за утрешния ден. Ще има много продължителен период на Луна без курс и намеренията ви могат да се провалят. Старайте се да се ангажирате с познати задължения и не стартирайте нови проекти.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати