Разбери тук какво те очаква в седмицата до 3 декември според хороскопа

1 от 12 Зодии

Овен – Създавайте контакти и събирайте информация


През тази седмица ще сте готови ясно да защитите позицията си, но докато видимо показвате решителност и кураж, на емоционално ниво може да не сте толкова уверени. Използвайте следващите 7 дни, за да довършите всичко започнато и от неделя се концентрирайте повече върху анализирането на събитията, а не толкова върху конкретните действия. Сега е време да създадете повече контакти и да съберете нужната информация, преди да стартирате нещо ново.

През тази седмица Венера преминава в Стрелец, с което ще благоприятства комуникацията с чужденци и обсъждането на проекти, свързани с бъдещето. Нагласата ни ще стане по-позитивна и трябва да се възползваме от това.

Седмицата ще премине и под влиянието на опозицията между Марс във Везни и Уран в Овен. Аспектът ще предизвика силно напрежение и раздразнителности между сфери, които на пръв поглед коренно се различават една от друга.

В края на седмицата започва последната фаза на ретрограден Меркурий. От неделя планетата на общуването ще се движи на обратен ход в Стрелец и е препоръчително да отложим най-важните си проекти.

В неделя настъпва и Пълнолунието в зодия Близнаци, което ще извади наяве скрита до този момент информация. Не е препоръчително да започваме нещо ново, преди да сме се запознали с всички факти.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати