Sanovnik.bg»Статии»Астрология»Нумерология»Проверете според личното си число какво ви предстои през Новата година

Проверете според личното си число какво ви предстои през Новата година

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k732
9 от 9 Снимки

9 – Приключване


През тази година е време да си дадете сметка с какви хора сте се заобиколили и ако с тях не се чувствате добре или не са до вас в трудни моменти, да се разделите. През следващите месеци се концентрирайте върху вече започнатите проекти и се опитайте да ги довършите. Не стартирайте нищо ново, докато голяма част от делата ви все още стоят незавършени. Върнете се към минали събития и се опитайте да изясните отношенията си с хора, които вече не са около вас. Простете си взаимно и излекувайте раните си, преди да погледнете към бъдещето.

Задаващата се 2018 година ще е с вибрация 2 според нумерологията и за да разберете какъв род събития ви очакват през следващите 365 дни, трябва да съберете личното си число с 2.

Ще получите личното си число, събирайки датата и месеца си на раждане до едноцифрено число. Така например, ако сте родени на 16.04, трябва да съберете 7 + 4 = 11, а 1 + 1 = 2.

След това личното число 2 се събира с числото на годината, което също е 2. Това показва, че през 2018 година този човек ще се намира под вибрацията на числото 4.

За да разберете какво ще ви поднесе новата година, съберете цифрите по примера и след това проверете в галерията ни какво ще ви поднесе 2018 година.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати