Какво ви предстои днес според хороскопа за 15 ноември

1 от 12 Зодии

Овен


Стремете се днес да работите в екип с хората около себе си и дори да се чувствате засегнати, не бързайте да нападате, а помислете дали пък не ви правят забележки с право. Вместо да отстоявате своята гледна точка и по този начин да агресирате срещу тези, които не я споделят, опитайте да се погледнете на събитията през очите на другите и това може да ви е по-полезно, отколкото предполагате.

Днешният ден ще премине под знака на прозрението както за връзките с хората около себе си, така и за личните ни проекти и е възможно да открием различни истини, които ще преобърнат гледната ни точка.

Луната във Везни е в напрегнат аспект с Уран в Овен, което може да предизвика бурни събития около нас. Ще се изправим лице в лице с темите, които най-силно ни интересуват, като ще видим работата си в пълния ѝ блясък.

Запазете спокойствие и действайте хладнокръвно, дори и случващото се да провокира нервност, страх и напрежение. Фактите, с които ще се запознаете днес, ще ви помогнат да се отървете от заблудите и прекъснете фалшивите партньорства.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати