Прочетете тук дневния си хороскоп за 14 ноември

8 от 12 Зодии

Скорпион


Обстоятелствата около вас ще започнат да се изясняват днес, така че по-лесно да предприемете решителна крачка към реализирането на плановете си. Дори изпитвате страх от някои промени, не си поставяйте бариери. Доверете се на интуицията си в ситуации, в които се намирате пред някакъв избор и не позволявайте на горчивия опит от миналото да ви дърпа назад.

Луната се премества във Везни през днешния ден, с което ще ни позволи да видим двете страни на една ситуация, както и да сме по-толерантни към чуждото мнение. Бурните конфликти ще се тушират и срещаме повече разбирателство.

Балансираното поведение и изграждането на хармонични връзки с околните ще ни дава мотивация за действия и ще ни предразполага. Заобиколете се с любимите си хора, за да се чувствате добре.

Луната ще се намира в положителен аспект с Меркурий в Стрелец, което ще ни насърчава да говорим открито за чувствата си. Днес се съсредоточете върху емоционалната си страна и не предприемайте нищо радикално, не започвайте и нови проекти.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати