Прочетете тук дневния си хороскоп за 14 ноември

5 от 12 Зодии

Лъв


Колкото и да се стараете да държите събитията около вас под контрол, все ще се появява нещо изненадващо. Не бива обаче да вините нито себе си, нито хората около себе си, защото случващото се ви показва, че независимо колко са добри плановете ни, понякога трябва да се пуснем по течението. Няма смисъл да се паникьоствате, а се опитайте да се наслаждавате на новите изненади.

Луната се премества във Везни през днешния ден, с което ще ни позволи да видим двете страни на една ситуация, както и да сме по-толерантни към чуждото мнение. Бурните конфликти ще се тушират и срещаме повече разбирателство.

Балансираното поведение и изграждането на хармонични връзки с околните ще ни дава мотивация за действия и ще ни предразполага. Заобиколете се с любимите си хора, за да се чувствате добре.

Луната ще се намира в положителен аспект с Меркурий в Стрелец, което ще ни насърчава да говорим открито за чувствата си. Днес се съсредоточете върху емоционалната си страна и не предприемайте нищо радикално, не започвайте и нови проекти.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати