Нумерологична прогноза за седмицата 13-19 ноември

1 от 11 Снимки

1. Компромиси и решителност описват седмицата ви


Наслаждавате се на музиката и артистичните занятия тази седмица. Красотата ви успокоява и вдъхновява за романтика и нови емоции. Може да поискате да направите промени в гардероба или дома си. Потърсете справедливи решения, които донасят хармония в отношенията в семейството. Бъдете готови за компромиси. Нерешителността е врагът. В някои важни посоки всички възможности са изчерпани и може да се чувствате така, сякаш се удряте в стена. Не оставяйте на чувството на самота да ви превземе – проблемът може да бъде преодолян, но е нужно търпение.

За да научите какви промени ще се настъпят в живота ви между 13-19 ноември според нумерологията, е нужно предварително да изчислите своето лично число. То е едноцифрен сбор между деня, месеца и годината ви на раждане.

Ако при събиране на числата стигнете до 11 или 22, не бива да ги редуцирате до едноцифрени числа, тъй като в нумерологията те заемат ключово място и трябва да си останат така. При всички останали случаи обаче се налага да продължите да събирате числата до получаване на число от 1 до 9.

Ето и един пример! Ако вашата дата на раждане е 10-ти юни 1953 година, то следва да извършите събиране на цифрите на деня (1+0=1), месеца (той си остава 6), а след това и на годината (1+9+5+3=9). Така ще стигнете до числата 1, 6 и 9, чиито сбор прави 16.

В този случай трябва да разбиете това число на 1 и 6 и да ги съберете още веднъж до получаването на едноцифреното лично число 7.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати