Какво ви очаква според седмичния хороскоп до 19 ноември

10 от 12 Зодии

Козирог – Ще обогатите контактите си


През тази седмица ще имате възможност да обогатите контактите си, да се срещнете с нови хора и да завържете нови приятелства. Сега може да откриете повече хора, които споделят вашите интереси и заедно да започнете проекти, от които всички ще имат полза. Не пренебрегвайте лидерските си умения и дори да се намирате сред хора, сред които се чувствате равни, не се страхувайте да поемете командването и да определите посоката на действие.

Тази седмица ще сме под влиянието на Скорпион. В началото на седмицата Венера и Юпитер ще са в съвпад във водната зодия, а в края ще настъпи Новолуние в Скорпион.

Дните до 19 ноември ще ни поднасят смесица от хубави и лоши събития, като всяко от тях ще е от значение. Рутината и обичайното ни ежедневие ще бъдат разтърсени и е възможно да се сблъскаме с кризи, пред които дълго време сме си затваряли очите.

До неделя е препоръчително да разчистите старите задължения, да се освободите от всичко излишно и да се изясните с хората около себе си. Не си поставяйте маски само и само, за да избегнете конфликтите. Бъдете напълно откровени относно емоциите и желанията си.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати