Какво ви очаква според седмичния хороскоп до 19 ноември

9 от 12 Зодии

Стрелец – Анализирайте случващото се


Внимателно наблюдавайте и анализирайте събитията около себе си през тази седмица и не предприемайте нищо конкретно, преди да сте си извадили категорични изводи. Следващите дни ще са по-подходящи за размисъл, отколкото за импулсивни действия. Не давайте мнението си по който и да е въпрос, а първо анализирайте щателно обстоятелствата и помислете кой от вариантите е най-разумен. През тази седмица се опитайте да поставите сигурни основи на бъдещето си., като не бъдете твърде лекомислени.

Тази седмица ще сме под влиянието на Скорпион. В началото на седмицата Венера и Юпитер ще са в съвпад във водната зодия, а в края ще настъпи Новолуние в Скорпион.

Дните до 19 ноември ще ни поднасят смесица от хубави и лоши събития, като всяко от тях ще е от значение. Рутината и обичайното ни ежедневие ще бъдат разтърсени и е възможно да се сблъскаме с кризи, пред които дълго време сме си затваряли очите.

До неделя е препоръчително да разчистите старите задължения, да се освободите от всичко излишно и да се изясните с хората около себе си. Не си поставяйте маски само и само, за да избегнете конфликтите. Бъдете напълно откровени относно емоциите и желанията си.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати