Какво ви очаква според седмичния хороскоп до 19 ноември

8 от 12 Зодии

Скорпион – Разчистете задълженията си


Още в началото на седмицата се опитайте да разчистите старите си задължения, за да сте сигурни с какво разполагате до края на месеца. Събитията до 19 ноември ще ви провокират и да се разделите със свои стари предразсъдъци, като се огледате и откриете кои от начините ви на мислете ви дърпа назад. Избягвайте да се доверявате на новите предложения днес, а първо проверете достоверността на новата информация.

Тази седмица ще сме под влиянието на Скорпион. В началото на седмицата Венера и Юпитер ще са в съвпад във водната зодия, а в края ще настъпи Новолуние в Скорпион.

Дните до 19 ноември ще ни поднасят смесица от хубави и лоши събития, като всяко от тях ще е от значение. Рутината и обичайното ни ежедневие ще бъдат разтърсени и е възможно да се сблъскаме с кризи, пред които дълго време сме си затваряли очите.

До неделя е препоръчително да разчистите старите задължения, да се освободите от всичко излишно и да се изясните с хората около себе си. Не си поставяйте маски само и само, за да избегнете конфликтите. Бъдете напълно откровени относно емоциите и желанията си.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати