Какво ви очаква според седмичния хороскоп до 19 ноември

7 от 12 Зодии

Везни – Възползвайте се от новите възможности


В началото на тази седмица ще имате възможност да укрепите авторитета си пред околните. Нужно е обаче да бъдете активни и да се възползвате от новите възможности, за да развиете личния си потенциал. Помислете как може да се развиете и да се възползвате финансово от това, което ви се предлага и да увеличите доходите си. Няма да тънете в изобилие веднага, но ще успеете с лекота да решите паричните си проблеми.

Тази седмица ще сме под влиянието на Скорпион. В началото на седмицата Венера и Юпитер ще са в съвпад във водната зодия, а в края ще настъпи Новолуние в Скорпион.

Дните до 19 ноември ще ни поднасят смесица от хубави и лоши събития, като всяко от тях ще е от значение. Рутината и обичайното ни ежедневие ще бъдат разтърсени и е възможно да се сблъскаме с кризи, пред които дълго време сме си затваряли очите.

До неделя е препоръчително да разчистите старите задължения, да се освободите от всичко излишно и да се изясните с хората около себе си. Не си поставяйте маски само и само, за да избегнете конфликтите. Бъдете напълно откровени относно емоциите и желанията си.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати