Какво ви очаква според седмичния хороскоп до 19 ноември

6 от 12 Зодии

Дева – Говорете открито за емоциите си


Новата седмица за вас ще е белязана от противоположности. Възможно е да получите големи похвали и заслужено признание в една сфера, а в друга да сте критикувани и порицавани. В единия момент ще се чувствате в пика на силите си, а в другия – ще се чувствате неоценени. Не бива обаче да се затваряте в себе си и сами да изживявате драмите си, а говорете открито за начина, по който се чувствате.

Тази седмица ще сме под влиянието на Скорпион. В началото на седмицата Венера и Юпитер ще са в съвпад във водната зодия, а в края ще настъпи Новолуние в Скорпион.

Дните до 19 ноември ще ни поднасят смесица от хубави и лоши събития, като всяко от тях ще е от значение. Рутината и обичайното ни ежедневие ще бъдат разтърсени и е възможно да се сблъскаме с кризи, пред които дълго време сме си затваряли очите.

До неделя е препоръчително да разчистите старите задължения, да се освободите от всичко излишно и да се изясните с хората около себе си. Не си поставяйте маски само и само, за да избегнете конфликтите. Бъдете напълно откровени относно емоциите и желанията си.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати