Какво ви очаква според седмичния хороскоп до 19 ноември

5 от 12 Зодии

Лъв – Общувайте със своите роднини


През тази седмица се опитайте да подобрите условията си на живот, като създадете по-уют в дома си и се заобиколите с роднини. Потърсете хората, с които ви свързва кръвна връзка и отделете повече време за семейството си. Може и да организирате събития у дома, като поканите хора, с които не са се виждали отдавна. По отношение на финансите обаче бъдете внимателни, не купувайте ниши спонтанно, защото е възможно след това да съжалявате.

Тази седмица ще сме под влиянието на Скорпион. В началото на седмицата Венера и Юпитер ще са в съвпад във водната зодия, а в края ще настъпи Новолуние в Скорпион.

Дните до 19 ноември ще ни поднасят смесица от хубави и лоши събития, като всяко от тях ще е от значение. Рутината и обичайното ни ежедневие ще бъдат разтърсени и е възможно да се сблъскаме с кризи, пред които дълго време сме си затваряли очите.

До неделя е препоръчително да разчистите старите задължения, да се освободите от всичко излишно и да се изясните с хората около себе си. Не си поставяйте маски само и само, за да избегнете конфликтите. Бъдете напълно откровени относно емоциите и желанията си.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати