Какво ви очаква според седмичния хороскоп до 19 ноември

4 от 12 Зодии

Рак – Бъдете смели и отстоявайте принципите си


Новата седмица ще ви предостави доста предизвикателства, от които не бива да бягате. Сега е време да взимате категорични позиции по въпросите и да отстоявате себе си. Не си мислете, че ще се намери герой, който винаги да ви защитава и да се бори за местите ви вместо вас. Бъдете по-смели и не се крийте от спорните ситуации, от които зависи вашето бъдеще. Краят на седмицата посветете на повече забавления и романтика с любимия човек.

Тази седмица ще сме под влиянието на Скорпион. В началото на седмицата Венера и Юпитер ще са в съвпад във водната зодия, а в края ще настъпи Новолуние в Скорпион.

Дните до 19 ноември ще ни поднасят смесица от хубави и лоши събития, като всяко от тях ще е от значение. Рутината и обичайното ни ежедневие ще бъдат разтърсени и е възможно да се сблъскаме с кризи, пред които дълго време сме си затваряли очите.

До неделя е препоръчително да разчистите старите задължения, да се освободите от всичко излишно и да се изясните с хората около себе си. Не си поставяйте маски само и само, за да избегнете конфликтите. Бъдете напълно откровени относно емоциите и желанията си.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати