Какво ви очаква според седмичния хороскоп до 19 ноември

3 от 12 Зодии

Близнаци – Поставете граници и на личното си пространство


В дните до 19 ноември се опитайте да изградите граници между себе си и околните, така че да е ясно къде е личното ви пространство. Въпреки че по принцип ви е приятно да общувате с колкото се може повече хора, тази седмица комуникацията по-скоро ще ви тежи, отколкото да ви носи облекчение. През седмицата е възможно някой от познатите ви да ви разочарова и да загубите доверието си в него, но пък с напредването на дните ще подобрите взаимоотношенията си с хората на работа.

Тази седмица ще сме под влиянието на Скорпион. В началото на седмицата Венера и Юпитер ще са в съвпад във водната зодия, а в края ще настъпи Новолуние в Скорпион.

Дните до 19 ноември ще ни поднасят смесица от хубави и лоши събития, като всяко от тях ще е от значение. Рутината и обичайното ни ежедневие ще бъдат разтърсени и е възможно да се сблъскаме с кризи, пред които дълго време сме си затваряли очите.

До неделя е препоръчително да разчистите старите задължения, да се освободите от всичко излишно и да се изясните с хората около себе си. Не си поставяйте маски само и само, за да избегнете конфликтите. Бъдете напълно откровени относно емоциите и желанията си.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати