Какво ви очаква според седмичния хороскоп до 19 ноември

12 от 12 Зодии

Риби – Действайте по-свободно и независимо


Опитайте се пред тази седмица да надскочите себе си, като предприемете нетипични за вас действия. Следвайте личните си желания и личните си инстинкти, без да се съобразявате с каквито и да било граници. Дните до 19 ноември ще ви дадат пространство да се развихрите творчески, така че не позволявайте на съмненията да ви спират. Сега може да планирате стартирането на нова работа, нова връзка или далечно пътешествие.

Тази седмица ще сме под влиянието на Скорпион. В началото на седмицата Венера и Юпитер ще са в съвпад във водната зодия, а в края ще настъпи Новолуние в Скорпион.

Дните до 19 ноември ще ни поднасят смесица от хубави и лоши събития, като всяко от тях ще е от значение. Рутината и обичайното ни ежедневие ще бъдат разтърсени и е възможно да се сблъскаме с кризи, пред които дълго време сме си затваряли очите.

До неделя е препоръчително да разчистите старите задължения, да се освободите от всичко излишно и да се изясните с хората около себе си. Не си поставяйте маски само и само, за да избегнете конфликтите. Бъдете напълно откровени относно емоциите и желанията си.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати