Какво ви очаква според седмичния хороскоп до 19 ноември

11 от 12 Зодии

Водолей – Работете за личните си постижения


През новата седмица се насочете върху професионалните и личните си постижения. Замислете се дали скоро е имало събитие, което ви е карало да се чувствате горди със себе си и ако това не е така, време е да се задействате. Започнете да работите предимно за лично удовлетворение, като дадете пространство за развитие на личните си мечти. Може да се включите в различни конкурси или да започнете с активна работа по проекти, които са в застой.

Тази седмица ще сме под влиянието на Скорпион. В началото на седмицата Венера и Юпитер ще са в съвпад във водната зодия, а в края ще настъпи Новолуние в Скорпион.

Дните до 19 ноември ще ни поднасят смесица от хубави и лоши събития, като всяко от тях ще е от значение. Рутината и обичайното ни ежедневие ще бъдат разтърсени и е възможно да се сблъскаме с кризи, пред които дълго време сме си затваряли очите.

До неделя е препоръчително да разчистите старите задължения, да се освободите от всичко излишно и да се изясните с хората около себе си. Не си поставяйте маски само и само, за да избегнете конфликтите. Бъдете напълно откровени относно емоциите и желанията си.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати