Какво ви очаква според седмичния хороскоп до 19 ноември

2 от 12 Зодии

Телец – Променете подходите си


Тази седмица ще сте провокирани да се разделите с някои стабилни сфери в ежедневието си и това може да ви изправи пред истинска житейска криза, понеже обичате комфорта и сигурността. Ще се наложи да се изправите лице в лице с истината и да промените старите си подходи или начин ан общуване с околните. Само по този начин ще може да решите недоразуменията с хората около вас. Ако действате по-различно от обикновено, ще откриете решение на на проблемите си.

Тази седмица ще сме под влиянието на Скорпион. В началото на седмицата Венера и Юпитер ще са в съвпад във водната зодия, а в края ще настъпи Новолуние в Скорпион.

Дните до 19 ноември ще ни поднасят смесица от хубави и лоши събития, като всяко от тях ще е от значение. Рутината и обичайното ни ежедневие ще бъдат разтърсени и е възможно да се сблъскаме с кризи, пред които дълго време сме си затваряли очите.

До неделя е препоръчително да разчистите старите задължения, да се освободите от всичко излишно и да се изясните с хората около себе си. Не си поставяйте маски само и само, за да избегнете конфликтите. Бъдете напълно откровени относно емоциите и желанията си.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати