Какво ви очаква според седмичния хороскоп до 19 ноември

1 от 12 Зодии

Овен – Замислете се над взаимоотношенията си с околните


През тази седмица ще сте изправени на кръстопът, който ще ви провокира да се замислите над взаимоотношенията си с околните. Възможно е някои да се колебаят дали да останат на старата си работа, в старата си връзка или да поддържат старите си приятелства. Сега е време е потърсите своята изгода в сътрудничествата, които сте изградили – дали ви развиват и вървите ли към големите си мечти. Не действайте обаче под влияние на емоциите, а си дайте време да обмислите различните варианти.

Тази седмица ще сме под влиянието на Скорпион. В началото на седмицата Венера и Юпитер ще са в съвпад във водната зодия, а в края ще настъпи Новолуние в Скорпион.

Дните до 19 ноември ще ни поднасят смесица от хубави и лоши събития, като всяко от тях ще е от значение. Рутината и обичайното ни ежедневие ще бъдат разтърсени и е възможно да се сблъскаме с кризи, пред които дълго време сме си затваряли очите.

До неделя е препоръчително да разчистите старите задължения, да се освободите от всичко излишно и да се изясните с хората около себе си. Не си поставяйте маски само и само, за да избегнете конфликтите. Бъдете напълно откровени относно емоциите и желанията си.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати