Научете хороскопа си за днешния 13 ноември

9 от 12 Зодии

Стрелец


Въпреки че се стремите да гледате единствено откъм положителната страна на това, което казват и това, което правят другите, през днешния ден хората около вас няма да одобрят бягството от действителността, дори да ги забавлява. Ще се наложи да се придържате към фактите и ясно да разграничавате обективната действителност от вашите лични фантазии и мнение, за да не си създадете проблеми.

През днешния ден ще сме под влиянието на едно от редките небесни събития – Венера, която ще е в съвпад с Юпитер. Двете планети се съединяват в Скорпион и засилват загадъчното и потайното.

Сладкото ще се превърне в горчиво днес, но ако приемем неочакваните промени и тайните за нас, които ще излязат наяве, имаме по-голям шанс за успех, отколкото ако се съпротивляваме срещу неприятните емоции.

Меркурий в Стрелец и Нептун в Риби остават в напрегнат аспект и през днешния ден, заради което е добре да имаме едно наум с новите предложения. Пазете се от измами и не позволявайте на околните да ви манипулират, представяйки се за жертви.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати