Научете хороскопа си за днешния 13 ноември

7 от 12 Зодии

Везни


Опитайте се да намерите време за почивка днес, като не се претоварвате с купища задачи. Сега е време да погледнете на ежедневието си по-критично, а не да се потапяте изцяло в него, забравяйки какво е наистина важно за вас. Помислете кои са най-големите ви мечти и очаквани от бъдещето и направете така, че всеки да намирате време за работа по тях. Нужни са малки промени в ежедневието ви, за да реализирате целите си.

През днешния ден ще сме под влиянието на едно от редките небесни събития – Венера, която ще е в съвпад с Юпитер. Двете планети се съединяват в Скорпион и засилват загадъчното и потайното.

Сладкото ще се превърне в горчиво днес, но ако приемем неочакваните промени и тайните за нас, които ще излязат наяве, имаме по-голям шанс за успех, отколкото ако се съпротивляваме срещу неприятните емоции.

Меркурий в Стрелец и Нептун в Риби остават в напрегнат аспект и през днешния ден, заради което е добре да имаме едно наум с новите предложения. Пазете се от измами и не позволявайте на околните да ви манипулират, представяйки се за жертви.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати