Научете хороскопа си за днешния 13 ноември

12 от 12 Зодии

Риби


Ще е почти невъзможно да се концентрирате върху работата си днес, понеже бурните ви фантазии ще ви водят в съвсем различна посока. Но не бива да стоите в страната на чудесата прекалено дълго, защото ежедневните ви дела ще пострадат. Използвайте вроденото си въображение, за да правите избори, когато се намирате на кръстопът, но в сериозните дела се концентрирайте върху детайлите.

През днешния ден ще сме под влиянието на едно от редките небесни събития – Венера, която ще е в съвпад с Юпитер. Двете планети се съединяват в Скорпион и засилват загадъчното и потайното.

Сладкото ще се превърне в горчиво днес, но ако приемем неочакваните промени и тайните за нас, които ще излязат наяве, имаме по-голям шанс за успех, отколкото ако се съпротивляваме срещу неприятните емоции.

Меркурий в Стрелец и Нептун в Риби остават в напрегнат аспект и през днешния ден, заради което е добре да имаме едно наум с новите предложения. Пазете се от измами и не позволявайте на околните да ви манипулират, представяйки се за жертви.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати