Научете хороскопа си за днешния 13 ноември

2 от 12 Зодии

Телец


Съмненията в чувствата на хората около вас днес напълно ще се разсеят и дори може да се почувствате като кралска особа сред познатите си, понеже през деня ще ви дават заслуженото внимание. Стремете се обаче да запазите хладнокръвие, ако се отворят неприятни за вас теми, които изваждат слабостите ви наяве. Третирайте другите с уважение, а не ги нападайте, защото са ви наранили, без да са разбрали.

През днешния ден ще сме под влиянието на едно от редките небесни събития – Венера, която ще е в съвпад с Юпитер. Двете планети се съединяват в Скорпион и засилват загадъчното и потайното.

Сладкото ще се превърне в горчиво днес, но ако приемем неочакваните промени и тайните за нас, които ще излязат наяве, имаме по-голям шанс за успех, отколкото ако се съпротивляваме срещу неприятните емоции.

Меркурий в Стрелец и Нептун в Риби остават в напрегнат аспект и през днешния ден, заради което е добре да имаме едно наум с новите предложения. Пазете се от измами и не позволявайте на околните да ви манипулират, представяйки се за жертви.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати