Звезден хороскоп за 10 ноември

1 от 12 Зодии

Овен


Романтиката превзема живота ви и просто не можете да се познаете. Правете всичко, което сърцето ви ви кара. Ако сте готови на всичко за човека до себе си – той е правилният. Няма защо да се притеснявате, че ще разруши репутацията ви. Вътрешният ви глас ще ви покаже правилния подход към ситуацията.

Денят ще е особено продуктивен. Луната е в Лъв. До 13 часа остава и в хармоничен аспект с Марс, а това задава едно доста добро темпо на случващото се.

От днес до края на седмицата ще усещаме благоприятното взаимодействие на Сатурн и Уран, които ще се в точен аспект. Това ще активизира желанието за свобода, оригиналните идеи и чувството за отговорност.

Днес старото и новото ще се съчетават чудесно. Класическият и оригиналният подход ще доведат до обмяна на опит между различните поколения и възрастови групи. Винаги се целете да взимате най-доброто решение в името на общото благо. Това важи както за личния, така и за професионалния живот.

Аспектът на деня ще се задържи до края на седмицата. С лекота ще премахнете всяко ограничение. Насрочете бъдещи срещи с хора, които ще са ви от полза. След 19 часа енергията в задържани желания и проекти се отпушва и получавате нов стимул за развитие.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати