Какво ви готви дневният хороскоп за 7 ноември

1 от 12 Зодии

Овен


Несигурността през днешния ден ще расте, но ако продължавате да бягате от неизвестното, проблемите ви няма да се решат. Ако се опитвате с логика да лекувате емоционалните си рани, те няма да заздравеят. Затова излезте от зоната си на комфорт, погледнете предизвикателствата очи в очи и независимо че тревожността ви казва да се обърнете и да бягате, направете това, от което се страхувате.

От днес Венера ще се движи в територията на мистериозния Скорпион, като с този транзит взаимоотношенията с близките ни хора ще станат много по-интензивни. Повече ще изискваме, но ще сме склонни повече да даваме.

Планетата на любовта и красотата се присъединява към Юпитер и Слънцето във водната зодия, с което ще ни провокира да извадим тъмната си страна наяве, за да се научим да виждаме в положителен аспект дори най-големите си недостатъци.

През първата половина на деня Луната ще се движи в Близнаци. Тогава е подходящо да сме по-активи и общителни, но от обяд преминава в Рак, което ще ни провокира да сме по-обрани и да обърнем внимание на емоциите си.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати