Дневният ви хороскоп за 6 ноември

1 от 12 Зодии

Овен


Днес трябва да дадете воля на творческия си потенциал и да се превърнете в генератор на оригинални идеи. Независимо дали пишете поезия, рисувате, пеете, свирите, или имате други таланти днес трябва да отприщите всичките си артистични заложби и да покажете на света на какво е способно въображението ви. Хрумванията, които ще имате, ще бъдат високо оценени от околните.

Новата седмица ще ни позволи да обменим ценна информация, да завържем нови контакти и да осъществим важни задачи. Заради Луната в Близнаци комуникацията ни с околните ще тече леко и дори да се появят някакви противоречия между нас и околните, те няма да са сериозен повод за драми.

Използвайте днешния ден, за да приключите всички проекти, за които досега не ви е оставало време, както и да намерите съмишленици за каузите, които ви вълнуват.

Следващите часове ще имате много предпоставки за това и ще е истинско прахосничество, ако не се възползвате от всички подаръци, които Вселената ще е склонна да ви направи.

Гребете с пълни шепи от първия ден на новата седмица, защото след това идва 7-ми ноември, когато отново ще се наблюдава така нареченият период без богатство.

През този ден ще трябва да се въздържате от рисковани сделки, кредити и крупни покупки, защото похарчените ви пари едва ли ще се възвърнат.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати