Какво разкрива нумерологията за живота ви през ноември

1 от 11 Снимки

1. Започнете да спестявате


Ако смятате, че можете да спечелите големи пари, като пропилявате финансите си по хазартни игри, много грешите. В следващия месец едва ли ще имате голям късмет с подобен род инвестиции. Но пък можете да улесните живота си, ако започнете да спестявате. Откажете се от някоя своя скъпоструваща страст и започнете да заделяте парите, които сте харчили по нея. Ще се изненадате приятно, когато видите крайния резултат.

За да откриете какво предвижда за вас нумерологията през студения ноември, трябва да пресметнете личното си число. То представлява сбор между деня ви на раждане, месеца и годината.

Имайте предвид обаче, че ако след събирането на тези данни достигнете до числата 11 или 22, тях не трябва да ги събирате, защото в нумерологията те имат своето специално място и също могат да бъдат лично число.

При всички останали случаи обаче е нужно да бъдат събрани числата до получаване на цифра от 1 до 9. Така например, ако сте родени на 10-ти юни 1953 година, първоначално е необходимо да съберете цифрите на деня – 1+0=1, месецът си остава 6, а накрая трябва да съберете цифрите от годината – 1+9+5+3=9.

Личното число в такъв случай е сборът между 1, 6 и 9, което е 16. Събирате 1+6, за да получите едноцифрено число и така откривате, че личното ви число е 7.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати