Научете какво ви е подготвил месец ноември според хороскопа

1 от 12 Зодии

Овен – Благодарете за това, което вече имате


Имате шанс за увеличаване на доходите през този месец, но трябва да проявите повече вяра в себе си. Представете си, че не всичко може да се планира и животът не винаги върви според някакви разчети, а понякога е нужно само да повярвате, че желанието ви е изпълнимо, за да се реализира наистина. Вместо да повтаряте искам това или искам онова, а се огледайте около себе си и благодарете за това, което вече имате, за да може то да се умножи.

Месец ноември ще ни дава важни уроци за материалния свят. В началото на месеца ще имаме възможност да натрупаме повече притежания, но с напредването на дните до 30 ноември ще разберем, че най-хубавото в този живот не са вещите.

Ноември започва с Пълнолуние в Телец, което ще ни фокусира върху физическия свят. През първите 10 дни от месеца може да се наслаждаваме на всичко, което може да пипнем и да усетим.

В средата на месеца обаче Венера се присъединява към Юпитер и Слънцето в Скорпион. Това ще ни провокира да усещаме света около себе си с емоциите си, като се гмурнем в чувствата си и видим това, което е невидимо за очите.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати