Виж своя най-верен хороскоп за 24-ти октомври

1 от 12 Зодии

Овен


Върнете се в близкото минало и се замислете какво казахте и направихте. Много от днешните събития са пряко следствие от действията ви по-рано. Време е да приемете, че се сблъсквате с последствията от собствените си грешки. Характерно за вас ще търсите друг виновник. Така обаче няма да излезете от положение, дори напротив. Вечерта идва с главоболие и безсъние. За да се справите, заложете на здравословния живот и се откажете от вредните привички.

Днес е един от най-благоприятните дни в годината. В него у много хора се появява ясновидска дарба, изостря се интуицията, както и най-различни способности. С лекота се установяват най-разнообразни контакти. Освен това звездите предразполагат към романтични срещи с представители на другия пол.

Днес Луна попада в Стрелец. Това извежда мислите от земната логика в областта на абстрактното. Въпреки това обаче периодът е идеален за решаването на важни и належащи въпроси. Бъдете смели.

Периодът е благоприятен за различни видове начинания. Всичко, което започнете, ще придобие допълнителен импулс и енергетика за своето развитие.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати