Нумерологична прогноза за седмицата 23-29 октомври

1 от 11 Снимки

1. Съсредоточете се – предстои напрегната седмица


Тази седмица сте особено любопитни и бдителни. Лесно ще е да започнете нова работа или ще научите ново умение. Единствената опасност е да вземете прекалено много проекти наведнъж. Опитайте се да останете организирани и съсредоточени. Пренебрегвайте всички дразнещи малки недостатъци или навици в близките около вас. Намалявайте темпото от време на време в тази натоварена седмица. Музиката може да ви помогне да намерите спокойствие и баланс.

За да научите какви промени ще се настъпят в живота ви между 23-29 октомври според нумерологията, е нужно предварително да изчислите своето лично число. То е едноцифрен сбор между деня, месеца и годината ви на раждане.

Ако при събиране на числата стигнете до 11 или 22, не бива да ги редуцирате до едноцифрени числа, тъй като в нумерологията те заемат ключово място и трябва да си останат така. При всички останали случаи обаче се налага да продължите да събирате числата до получаване на число от 1 до 9.

Ето и един пример! Ако вашата дата на раждане е 10-ти юни 1953 година, то следва да извършите събиране на цифрите на деня (1+0=1), месеца (той си остава 6), а след това и на годината (1+9+5+3=9). Така ще стигнете до числата 1, 6 и 9, чиито сбор прави 16. В този случай трябва да разбиете това число на 1 и 6 и да ги съберете още веднъж до получаването на едноцифреното лично число 7.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати