Какво ни е приготвила Вселената до 29 октомври

1 от 12 Зодии

Овен – Ще преминете през криза, но ще я преодолеете


През следващите дни ще се наложи да се сблъскате с чуждо мнение и да отстоявате позициите си. Това ще доведе до известна криза в отношенията ви в определени хора. Когато обаче изчистите недоразуменията помежду си, ще се наблюдава подем в комуникацията ви. Най-благоприятни дни за вас ще са четвъртък и петък. Тогава ще се радвате на нечия щедрост и ще се сдобиете с нови придобивки.

Новата седмица ще е благоприятна за тези от вас, които умеят да се вслушват в напътствията на околните, но не пренебрегват и собствената си интуиция. Това е време, в което можете да постигнете много с дипломатичност, усмивка и съобразителност.

Дори и някои да изпита търпението ви, потиснете раздразнението си и се опитайте да се фокусирате върху позитивите от деня. Бъдете максимално дружелюбни към околните и положителните резултати няма да закъснеят.

Много е важно през първата половина на седмицата да не се впускате във фантазии и да запазите действителната си преценка. Признайте проблемите си и предприемете нужните крачки за тяхното разрешаване.

Втората половина на седмицата е време за усърден труд. Това е период, свързан с поставянето на нови цели и приемането на нови предизвикателства.

Ако намерите правилния подход към околните и се научите да правите компромиси, ще срещнете съюзници и единомишленици за проектите си.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати