Дневен хороскоп за 23 октомври

1 от 12 Зодии

Овен


Без значение къде се намирате днес, трябва да посветите деня си на околните и да забравите за няколко часа за собствените си грижи. И в дома ви, и в офиса има хора, които имат отчаяна нужда от вниманието и помощта ви. Вашата проницателност ще им помогне да решат проблемите си по най-удачния начин и най-после да си отдъхнат.

Особено успешни днес ще са сутрешните и обедните часове. Ако имате някаква належаща работа, изискваща по-голяма концентрация, задължително я свършете до 13.00 часа. След това ще ни обземе разсеяност и преценките, които ще си правим, няма да са достатъчно реалистични.

Всъщност до 17.00 часа вече ще сме подвластни на различни чувства и спомени и лесно ще прескачаме от една крайност в друга. Тогава някои позатихнали страсти отново ще напомнят за себе си и допълнително ще объркат деня ни.

В този период е добре нито да подписваме договори, нито да се впускаме в нови любовни авантюри. Ще сме прекалено афектирани от последните събития и е възможно да пристъпим към действия, за които после ще обвиняваме и другите, и самите нас.

Иначе днешният ден може да ни поднесе и много възможности за приятни срещи. Но те ще се от полза за нас само ако успеем да държим чувствата си под контрол.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати