Послушайте съветите на Звездите за 22 октомври

1 от 12 Зодии

Овен


В общуването си с околните днес не бива да правите недовършени изказвания, защото това много би ги подразнило. Ако сте започнали да казвате нещо, довършете го, дори и то да е грозно, скандално, фрапиращо. Ако не искате да споделяте нещо, просто не подхващайте темата.

През днешния ден ще кипим от енергия и трудно ще се сдържаме на едно място. Денят ще е приветлив, спокоен и хармоничен. Ще имаме възможност да приключим с трудни задачи, появили се през седмицата, при това без да се напрягаме излишно.

Денят е идеален за фитнес, джогинг и за всякакви други видове спорт. Разбира се, ако активното движение, не е по вашия вкус, можете да заложите и на по-лежерни разходки сред природата.

Добре е обаче, преди да се отдадете на приятни занимания, да приключите с всички битови задължения и заниманията, изискващи повече концентрация. До 14.30 часа ще е най-подходящият период за това. После вече ще сте обзети от нови идеи и ще се настроите на по-различна вълна.

Днес бъдете по-внимателни във вечерните часове, особено ако се намирате в партньорство. Неправилно използвани думи или действия могат да отключат сприхавост и агресия в партньора ви и да станат причина за грозни разправии. Бъдете по-обрани след 21.00 часа и не прекалявайте с алкохола.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати