Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Тестове и Психология»Направете си теста на Сонди и разкрийте тъмната си страна

Направете си теста на Сонди и разкрийте тъмната си страна

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k732
8 от 8 Снимки

8. Антисоциалният тип


При това психическо състояние човек проявява поне две алтер личности и още като дете вие е било трудно да заемете конкретна позиция. Можете без проблем да видите двете страни на една монета, но това се е приемало като малодушие и затова сте се научили да го потискате. Сега се опитвате категорично да заемете една страна, като, ако например сте мъж, се стараете да сте типичния мачо, а ако сте жена, показват типичната женственост, защото се страхувате, че околните ще разберат, че вие сте и двете.

Тестът е създаден от унгарския психиатър Леополд Сонди и чрез него може да извадите наяве това, което потискате в подсъзнанието си. Психолозите го наричат нашата тъмна страна, защото комбинира качества, които не искаме да притежаваме, но те са в нас.

За да разберете какви неприятни черти се крият във вашето подсъзнание, погледнете снимката и изберете изображението на човек, който провокира най-силно отвращение и страх във вас.

Тестът е създаден на принципа на проекциите, според който ние несъзнателно преписваме недостатъците, които притежаваме и не харесваме, на другите.

Затова ако искате да разберете повече за себе си или за хората около вас, вслушайте се в думите, с които описват околните, защото чрез тях те несъзнателно показват как се възприемат.

Но това отнема време, а ако искате за няколко минути да се запознаете с тъмната си страна, направете си теста и проверете към кой тип принадлежите.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати