Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Тестове и Психология»Направете си теста на Сонди и разкрийте тъмната си страна

Направете си теста на Сонди и разкрийте тъмната си страна

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k732
2 от 8 Снимки

2. Епилептик


Вероятно е да правите впечатление на добросърдечен и миролюбив човек, който държи емоциите си под контрол, но в себе си криете крайни пориви на агресия, гняв, импулсивност и раздразнителност. Сигурно изявата на тези чувства ви е създала проблеми в детството и сега ги потискате, като показвате пред околните учтиво и мило лице. Околните ви приемат като човек, който винаги е готов да помогне, не бяга от отговорност и винаги търси контакт, но нямат идея колко пъти сте си представяли наум как ги удряте с някакъв предмет или им крещите до посиняване.

Тестът е създаден от унгарския психиатър Леополд Сонди и чрез него може да извадите наяве това, което потискате в подсъзнанието си. Психолозите го наричат нашата тъмна страна, защото комбинира качества, които не искаме да притежаваме, но те са в нас.

За да разберете какви неприятни черти се крият във вашето подсъзнание, погледнете снимката и изберете изображението на човек, който провокира най-силно отвращение и страх във вас.

Тестът е създаден на принципа на проекциите, според който ние несъзнателно преписваме недостатъците, които притежаваме и не харесваме, на другите.

Затова ако искате да разберете повече за себе си или за хората около вас, вслушайте се в думите, с които описват околните, защото чрез тях те несъзнателно показват как се възприемат.

Но това отнема време, а ако искате за няколко минути да се запознаете с тъмната си страна, направете си теста и проверете към кой тип принадлежите.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати