Съветите на Звездите за 13 октомври

1 от 12 Зодии

Овен


През днешния ден Овните ще посветят деня си на любовни дела. Тези от тях, които имат партньор до себе си, ще имат нужда да му доказват чувствата си и да го обсипват с внимание. Необвързаните Овни също ще са най-развълнувани покрай личния си живот. Вероятно някоя интересна личност ще успее да им припомни позабравени трепети.

Днешният ден ще ви позволи да решите много от проблемите си и да осъществите плановете си, но е добре да следвате някои съвети. Обърнете внимание, че в сутрешните часове и по-конкретно тези между 07.00 и 10.00 часа, ще се наблюдава Луна без курс.

В този период е желателно да нямате големи очаквания към хората и събитията и да бъдете по-внимателни. Възможно е ситуациите, които ще възникнат, да не съвпадат с вашите прогнози или нещата просто да се движат по-бавно от очакваното.

Затова трябва да запазите максимално спокойствие и ако първият ви намерения не се изпълнят, да минете на резервен план. Вече след 10.00 часа денят ще е по-продуктивен, тъй като Луната навлиза в Лъв.

С повече дисциплина, самоувереност, трудолюбие и целенасоченост ще можете да вкарате някакъв ред в живота си.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати