Седмичната прогноза на хороскопа до 15 октомври

1 от 12 Зодии

Овен – Освободете се от всичко негативно


В началото на седмицата ще ви е по-трудно да поемате лична отговорност за пропуските в работата и личните дела, с които се сблъсквате, но не бива да прехвърляте очакванията си изцяло към другите. В средата на седмицата ще се наложи да се заемете с въпроси, които до този момент са оставали в сянка. Съдружията, инвестициите, заемите и наследствата ще привличат вниманието ви с тенденция да се освободите от всичко негативно. От последните дни на седмицата по-лесно ще намирате общ език с другите.

През тази седмица планетата на късмета и изобилието – Юпитер преминава в Скорпион и ще остане в знака през следващите 13 месеца. Този транзит ще повлияе върху обединяването ще ни помогне да увеличим материалните си притежания.

От следващите месеци ще се сблъскаме със събития, които ни провокират да погледнем по-дълбоко. Старайте се да не се задоволявате с информацията от повърхността, защото съкровището се крие в дълбоките води.

В събота Венера също ще смени знака. Планетата, която покровителства хармонията и любовта, ще се движи във Везни до 7 ноември и ще ни позволи да създадем по-стабилни връзки с хората около себе си.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати