Какво ви предстои според хороскопа за 5 октомври

1 от 12 Зодии

Овен


Импулсивността днес може да ви изиграе лоша шега, защото подтиквани от силните си чувства, може да не реализирате плановете си точно както сте ги замисляли по-рано. Фокусирайте се върху настоящия момент и избягвайте да реагирате твърдe остро, дори и да ви се струва, че думите или действията на другите оронват авторитета ви. Не се старайте на всяка цена да ви харесват и не обръщайте твърде голямо внимание на чуждото мнение.

Днес настъпва Пълнолунието в Овен, което ще е в точна опозиция със Слънцето във Везни. Това ще усили нуждата ни от независимост, но ще ни е по-трудно да се работим заедно с другите.

Личните ни желания и инстинкти ще са в сблъсък с тези на групата, заради което е по-вероятно чувството за любезност и тактичност да ни напусне, а вместо това да се борим със зъби и нокти за желанията си.

Луната днес ще е в аспект с Плутон и Меркурий. По тази причина е нужно да сме по-внимателни при комуникацията и в никакъв случай да не позволяваме на силните си емоции да ни съставят крайно мнение.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати