Какво ви предстои според нумерологията между 2 и 8 октомври

1 от 11 Снимки

1. Обърнете внимание на детайлите


Седмицата пред вас се очертава натоварена. Ще имате много задачи на работното място, а и у дома ще имат спешна нужда от вашето присъствие. Колкото и да е натоварено ежедневието ви обаче, опитайте се да не препускате от ангажимент в ангажимент и обърнете внимание на детайлите. Погрижете се също така за по-възрастните членове на вашето семейство. Те ще се радват на получат вашата морална и финансова подкрепа, дори и да не си го признават.

За да разберете какво ще се случи в живота ви между 2 и 8 октомври според нумерологията, трябва първо да пресметнете своето лично число. То се явява едноцифрен сбор между деня, месеца и годината ви на раждане.

Ако при събиране на числата стигнете до 11 или 22, не бива да ги редуцирате до едноцифрени числа, тъй като в нумерологията те заемат ключово място и трябва да си останат така. При всички останали случаи обаче се налага да продължите да събирате числата до получаване на число от 1 до 9.

Ето и един пример! Ако вашата дата на раждане е 10-ти юни 1953 година, то следва да извършите събиране на цифрите на деня (1+0=1), месеца (той си остава 6), а след това и на годината (1+9+5+3=9). Така ще стигнете до числата 1, 6 и 9, чиито сбор прави 16. В този случай трябва да разбиете това число на 1 и 6 и да ги съберете още веднъж до получаването на едноцифреното лично число 7.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати