Вижте своя нумерологичен хороскоп за месец октомври

1 от 11 Снимки

1. Разкрийте идеите си и се социализирайте


През месец октомври ще се изпълнени с всевъзможни страхотни хрумвания, които непременно трябва да споделите със света около вас. Ако се чувствате изолирани, използвайте идеите, които ще ви дойдат наум, за да спечелите нови приятели и да се присъедините към колективи. Тази енергия, която гори във вас, трябва да бъде вложена в нещо градивно, така че в никакъв случай не пропилявайте момента.

За да узнаете какво предвижда за вас нумерологията през хладния октомври, трябва да пресметнете личното си число. То се явява сбор между деня ви на раждане, месеца и годината.

Имайте предвид обаче, че ако след събирането достигнете до числата 11 или 22, не трябва да ги събирате, защото в нумерологията те имат своето специално място и също могат да бъдат лично число.

При всички останали случаи обаче е нужно да бъдат събрани числата до получаване на цифра от 1 до 9. Така например, ако сте родени на 10-ти юни 1953 година, първоначално е необходимо да съберете цифрите на деня – 1+0=1, месецът си остава 6, а накрая трябва да съберете цифрите от годината – 1+9+5+3=9.

Личното число в такъв случай е сборът между 1, 6 и 9, което е 16. Събирате 1+6, за да получите едноцифрено число и така откривате, че личното ви число е 7.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати