Ето какво ви очаква през месец октомври според хороскопа

1 от 12 Зодии

Овен – Създайте по-стабилни връзки с околните


Началото на месеца ще ви позволи да създадете по-силни връзки с хората около вас и макар че в повечето случаи обичате последната дума да е ваша, през октомври е препоръчително да правите повече компромиси и да търсите златната среда между себе си и другите. Средата на месеца ще извади скрития потенциал от партньорствата ви и ще ви мотивира за нови постижения. Подкрепата от най-близките хора ще има и финансово проявление, като е възможно да се радвате на по-стабилни доходи благодарение на хората, които ви обичат.

През новия месец ще ни се отворят възможности да реализираме свои стари цели, но за това трябва да действаме, а не само да се надяваме, че обстоятелствата ще се наредят в наша полза.

Пълнолунието за месеца ще е в Овен, което показва, че ще видим някакви резултати, само ако проявим самостоятелност и сме смели при взимането на решения.

Новолунието ще е в зодия Везни, а от втората половина на месеца и Венера ще се движи във въздушната зодия, с което ще съдейства за по-гладкото и хармонично общуване.

От 10 октомври планетата на изобилието – Юпитер се премества в зодия Скорпион, а влиянията на този транзит ще се оказват в продължения на година. Предвижването на Юпитер ще ни позволява да печелим повече от емоционалната близост и от опознаване на тъмната си страна.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати