Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Духове и Призраци»Тайнствено момче се появи на туристическа снимка

Тайнствено момче се появи на туристическа снимка

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
1k253
Тайнствено момче се появи на туристическа снимка
Снимка: esoreiter
Странната снимка

Странен субект, напомнящ на дух, се появи на снимката на млад турист. Фотографията е направена в сграда, която младежът и баща му посетили по време на своята разходка в Аржентина.

Авторът на фотоса и родителят му били на обиколка на града. Когато минали покрай изоставен хотел, решили да направят снимка на безлюдната сграда, предизвикваща страх у всеки.

Докато били в района, те не забелязали нищо странно, но когато по-късно разглеждали снимките от деня, забелязали, че на една от тях има неясен сивкав образ, напомнящ лицето на момче, което ги дебне от прозореца. Вместо очи и бузи, то сякаш има огромни черни дупки, с които прилича повече на зомби, отколкото живо дете /вижте снимката в галерията горе/.

Синът ми направи тази снимка, докато се разхождахме около сградата. Уверявам ви, че докато бяхме там, в изоставения хотел нямаше други хора. Не мога да си обясня как тогава тази фигура на дете се появи на една от фотографията. Според сина ми това е дух, но аз съм скептичен към подобни предположения и търся рационално обяснение на случилото се. Въпреки това не мога да го открия, казва бащата на фотографа пред чуждестранни издания.

И докато той е в търсене на логична причина за появата на мистериозното момче, ловци на духове са напълни съгласни, че снимката е запечатала присъствието на привидение.

По-запознатите с района изтъкват, че изоставеният хотел е известен като свърталище на призраци и много хора, са се натъквали на странни явления наоколо.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати