Нумерологична прогноза за седмицата 25 септември и 1 октомври

1 от 11 Снимки

1. Запазете спокойствие и всичко ще е наред


Хората оценяват вашите идеи, така че не се колебайте да кажете какво мислите. Някои събития могат да достигнат до критичната си точка тази седмица. Опитайте се да се държите по-спокойно, защото допълнителни драми не са необходими. Не пренебрегвайте основните грижи и най-вече тези за здравето на семейството в петък. Насладете се на кратно бягство от рутината в петък.

За да научите какви промени ще се настъпят в живота ви между 25 септември и 1 октомври според нумерологията, е нужно предварително да изчислите своето лично число. То е едноцифрен сбор между деня, месеца и годината ви на раждане.

Ако при събиране на числата стигнете до 11 или 22, не бива да ги редуцирате до едноцифрени числа, тъй като в нумерологията те заемат ключово място и трябва да си останат така. При всички останали случаи обаче се налага да продължите да събирате числата до получаване на число от 1 до 9.

Ето и един пример! Ако вашата дата на раждане е 10-ти юни 1953 година, то следва да извършите събиране на цифрите на деня (1+0=1), месеца (той си остава 6), а след това и на годината (1+9+5+3=9). Така ще стигнете до числата 1, 6 и 9, чиито сбор прави 16. В този случай трябва да разбиете това число на 1 и 6 и да ги съберете още веднъж до получаването на едноцифреното лично число 7.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати