Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Карма и Съдба»Научете житейската си мисия според вашето животно закрилник

Научете житейската си мисия според вашето животно закрилник

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k732
4 от 4 Снимки
Научете житейската си мисия според вашето животно закрилник
Снимка: shareably

Родените през четвъртата седмица, от 22 до 31 число


Ако сте родени в последната седмица от месеца, вие сте покровителствани от елен. Вие сте много сензитивен и интуитивен, а желанието ви да се развивате, никога не е в ущърб на другите. Лесно се доверявате на инстинктите си и ги оставяте да ви водят в напрегнати ситуации. Житейската ви мисия е да се научите на сила и категоричност в мнението. Трябва да развивате състрадателната си страна и да сте по-наблюдателни.

Сигурно сте чували, че всеки човек има агнел хранител, който следи дали изпълняваме житейската си мисия. В някои окултни практики свързват този ангел хранител с животни, от което трябва да се учим.

За да разберете кое е вашето животно закрилник, разгледайте нашата галерия. В зависимост от седмицата, през която сте родени, може да разберете какъв урок трябва да усвоите до края на живота си.

Всяка душа се ражда с определени знания от предишните си животни, но има и опит, от който не бива да бяга. Тук сме да научим нещо, което преди не сме знаели, а не да се опираме на едни и същи качества.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати