Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Бижута и Камъни»Вижте какво разкрива пръстенът ви за вас

Вижте какво разкрива пръстенът ви за вас

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
1k252
6 от 6 Снимки

6. Пръстени на няколко пръста


Това са хора, които обичат разкоша и изобилието. Харесва им да са обградени от лъскави предмети, красиви антики и всякакви впечатляващи предмети. В отношенията си с околните те са непредсказуеми. Понякога реагират по един начин, а друг път показват напълно противоположна реакция. Затова винаги трябва да очаквате неочакваното от тях и да не бързате да си правите сериозни изводи.

Пръстените са сред украшенията, които мъжете и жените носят по себе си от незапомнени времена. Те са почитани високо от различните култури и са считани за амулети, носещи власт, късмет, любов и дори някои магически сили.

Неслучайно с тези украшения са обвързани много вярвания и суеверия. За притежателите на пръстени от злато например се е считало, че ги очаква слава и богатство. За железните пръстени пък се е считало, че вдъхват храброст, но пък правят собствениците си и по-агресивни.

В съвременния свят хората продължават да носят пръстени, но като че ли гледат на тях повече като на накити и дори не си дават сметка колко много издават тези украшения за своя притежател.

Според мистиците именно от това къде носим своя пръстен, може да се разбере много за нашата личност. Вижте в галерията ни какво казва за вас вашият пръстен според това на кой пръст сте решили да го поставите.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати