Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Човешкото Тяло»Лицето ви издава какво ви очаква в бъдеще

Лицето ви издава какво ви очаква в бъдеще

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
1k252
2 от 6 Снимки

2. Вежди


Ако вежди ви са разположени по-високо, ще ви се налага често да правите важни крачки. За околните подобни решения биха били трудни, но не и за вас, защото вие притежавате увереност и целенасоченост. Ако веждите ви са разположени по-ниско, то ви предстои да се радвате на незабравими изживявания в спалнята.

Всички знаем, че чертите на лицето ни са определящи за отношението на околните. Малцина обаче са наясно, че всеки дребен детайл в нашия лик определя до голяма степен нашия характер, живот и съдба.

Всъщност още от древни времена китайските мъдреци са вярвали, че това, което ни предстои да се случи, вече е изписано върху изражението ни чрез устните, ушите, очите, вежди, устата и ние можем да надникнем в бъдещето, научавайки се да разчитаме някои знаци. Именно така се зародило и изкуството четене по лице, което продължава да се практикува и в съвременния свят.

За да научите повече за себе си чрез неговите принципи, не е нужно да сте го изучавали дълги години. Достатъчно е да разгледате нашата галерия, където ще намерите основни насоки в четенето по лице. След това спокойно можете да застанете пред огледалото и да узнаете това, което Съдбата е предвидила за вас.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати