Разберете какво ви предстои според хороскопа за 13 септември

1 от 12 Зодии

Овен


Ще се наложи да се изправите очи в очи с неприятната истина днес и да приемете фактите от реалността такива каквито са. Но дори да ви се струва, че сте се поставили в истинска безизходица, не бива да губите вяра в уменията или таланта си. Първо преценете кои от решенията ви са довели до настоящето положение и поемете отговорност за изборите си. След това не се срамувайте да потърсите съвет от по-компетентен човек.

И днес Луната ще се движи в Близнаци, което ще ни предразположи към комуникация. Време е да се обсъдят всякакви теми от личен или делови план, за които ни е необходим съвет.

През първата половина на деня се старайте да не прекалявате с жестовете към другите. Не е нужно да демонстрирате излишна помпозност или да сте щедри, когато ви се иска да пестите.

В късния следобед Слънцето в Дева оформя напрегната конфигурация със Сатурн в Стрелец. Това може да извади ограничения от различен тип пред крайните ни цели, но само защото пътят е по-труден, не означава, че трябва да се отказваме.

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати